Veelgestelde vragen kassa systeem

Bij het kopen van een kassa systeem komen er vaak veel vragen bij kijken. Vragen over het meest geschikte systeem of over de mogelijkheid om een kassa te huren of te leasen in plaats van te kopen. Om daar helderheid in te verschaffen zijn er hier een aantal veelvoorkomende vragen beschreven met uiteraard een passend antwoord.

Is het ook mogelijk om een kassa te huren of te leasen?

Ja, er zijn verschillende leveranciers, die de mogelijkheid bieden om een kassasysteem te huren of te leasen. Het voordeel hiervan is dat u als ondernemer optimaal kunt profiteren van de veelzijdige functionaliteiten en daar niet in één keer een groot bedrag aan investering kwijt bent. De liquiditeitpositie van uw onderneming blijft daarbij behouden, want de betalingen vinden gespreid plaats.

Wat wordt bedoeld met software kassa?

Een computer kassa kan voorzien worden van speciale software om functionaliteiten toe te voegen en uit te breiden. Er is software kassa voor het programmeren van bijvoorbeeld omzetgroepen, reclameteksten op de kassabon, btw percentage en artikelen. Andere kassa software kan weer betrekking hebben op het volledige beheer van de kassa weegschaal met onder meer schaalkoppelingen, prijzen, omzetcijfers en de mogelijkheid van het programmeren van artikelen.

Welk type kassa systeem is geschikt?

Welk type kassa systeem voor uw bedrijf geschikt is, zal onder meer afhankelijk zijn van de branche en de omvang van uw onderneming. Voor een kleine specialiteitenwinkel kan bijvoorbeeld een enkele kassa geschikt zijn, terwijl voor een café met een groot terras een kassasysteem met een handheld weer perfect is. U kunt op basis van uw voorkeuren en wensen een selectie maken uit de soorten kassasystemen en op grond daarvan weer een vergelijking maken.

Kan ik meerdere offertes voor een kassa systeem aanvragen?

Ja, het is zeker mogelijk om meerdere offertes tegelijk aan te vragen voor een kassasysteem. Zo kunt u van bekende leveranciers een vrijblijvende prijsopgave ontvangen, die geen enkele verplichting schept. Wel krijgt u daarmee inzage in de mogelijkheden van de kassa en de kosten, die daarmee gepaard gaan.

U hebt de mogelijkheid om hier meteen een vrijblijvende offerte kassa systeem aan te vragen bij leveranciers in uw branche.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.