Touchscreen kassa

Veel bedrijven zijn al overgegaan op Touchscreen kassasystemen. Dit bied een groot voordeel voor kassamedewerkers, en daarmee voor u. Het kasregister is gebruiksvriendelijk door gebruik van een touchscreen, en de gebruikersinterface kan worden aangepast aan de individuele werknemer. Voor elke werknemer kan lettertype, taal en de scherm lay-out worden gespecificeerd. Dit laatste laat toe dat de werknemer enkel de meest gebruikte functies kan zien en gebruiken.

Inzetbaarheid

De inzetbaarheid wordt mede bepaald door de locatie, het aantal terminals per locatie en de manier van werken. Om die reden zijn de kassasystemen leverbaar als afrekensysteem of als netwerkterminal. Om alle gekoppelde terminals goed te laten functioneren worden alle registraties van de terminals gekopieerd in de Master terminal. Bij calamiteiten neemt een ander terminal deze taken over. Een veilig gevoel vindt u niet?

 

Voordelen touchscreen

Gemakkelijke en eenvoudige configuratie beheer
De structuur van de user interface is logisch en de interface heeft een aantrekkelijke grafische lay-out. Het beschikt over de bekende iconen van Windows en de verkoop assistent dient slechts twee displays te doorlopen om een transactie te voltooien.

Een goede administratie module stelt u in staat om de configuratie zelf te beheren, zoals bv. de definitie van een productomschrijving vanaf de kasbon tem het variant niveau, de tekst op cadeaubonnen, kredietbonnen en ontvangstkwitanties als ook tekst op de klant display (indien beschikbaar).

Het is ook mogelijk om extra informatie in te geven op de afzonderlijke producten zoals extra verkoopsinformatie omtrent aanvullende en vervangende producten als ook een productfoto.

• Snelle service
• Prijzen voorprogrammeren
• Onderverdeling in groepen

Vraagt u geheel vrijblijvend hier een offerte horeca kassasystemen aan en ontvang van diverse leveranciers een passend aanbod.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.