Online kassasysteem

Een online kassasysteem is in het bijzonder geschikt voor bedrijven in het MKB. Het systeem kan gebruikt worden zonder daarvoor een grote investering te doen en toch kan er geprofiteerd worden van alle functionaliteiten. De basis van een online kassasysteem is erin gelegen, dat het afrekensysteem via de computer bekeken en gebruikt kan worden. Het kan daarbij een uitkomst zijn dat bij het gebruik van een online kassasysteem elke pc of laptop dienst kan doen. Bonnen en facturen kunnen daarbij uitgeprint worden via een aangesloten printer.

Functionaliteiten online kassasysteem

Een online kassa biedt vele functionaliteiten. Bovendien kan er ook op andere locaties onderhoud gepleegd worden aan het kassa systeem, zoals het bekijken van dagstaten en het printen van facturen. De vele functionaliteiten en de gebruiksvriendelijkheid van een dergelijk systeem maken dat het gebruik ervan in verschillende branches toeneemt. De mogelijkheid zijn groot en variëren van artikelbeheer tot touch screen bediening en kent nog veel meer functionaliteiten, zoals:

• Verschillende betaalwijzen
• Automatische lade
• Barcodescanner
• Online facturatie
• Omzetgroepen
• Bon historie
• Dagstaten
• Overzicht artikelen

Randapparatuur kassa

Op een online kassasysteem kan uiteraard gebruik worden gemaakt van randapparatuur. Daarbij kunt u denken aan een handscanner of aan een speciale facturenprinter. Ook een kassalade kan gerekend worden tot de randapparatuur en kan handmatig bediend worden. Voor het printen van bonnen zijn er bonrollen beschikbaar, die voor de bonprinter gebruikt kunnen worden.

Webwinkel kassa

Een webwinkel kan over een virtuele kassa beschikken en daarbij ook gebruikmaken van een online kassasysteem. In dat geval is het mogelijk om de webwinkel te koppelen aan de online kassa. Dat biedt als voordeel dat u als ondernemer altijd inzicht hebt in de actuele voorraad. Bovendien kunnen de producten in het kassasysteem worden aangemaakt en automatisch gesynchroniseerd worden met de webwinkel.

Vraag meteen een offerte online kassasysteem aan. U krijgt binnen 48 uur een passende offerte aangeboden van diverse leveranciers.

Betaalwijzen online kassasystemen

Voor online kassasystemen kunnen er meerdere betaalwijzen geaccepteerd worden. Als er een kassalade gebruikt wordt, dan kan er contact worden afgerekend. Er zijn echter ook mogelijkheden om met de pin te betalen of om op rekening producten te verkopen.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.