Horeca kassa systemen

In de horecabranche worden er doorlopend bestellingen opgenomen en afgerekend. Hiervoor zijn speciale horeca kassasystemen ontwikkeld, die de opname en afrekeningen van bestellingen vereenvoudigen. Er zijn diverse kassasystemen voor de horeca beschikbaar van simpele elektronische kassa’s tot meer geavanceerde afrekensystemen. Voor de verschillende afrekensystemen wordt de term Electronic Cash Register gebruikt, afgekort tot ECR.

B2B infos

...Verder lezen

Kassasysteem detailhandel

Een kassasysteem detailhandel is in uiteenlopende systemen verkrijgbaar, waarbij de keuze voor een kassa afhankelijk zal zijn van de winkel en het assortiment. Er zijn bijvoorbeeld eenvoudige kassa’s verkrijgbaar, waar voor elke omzetgroep een afzonderlijke toets beschikbaar is. Hierbij verschijnt de totale omzet dan van een betreffende groep op de kassa. Er zijn echter ook meer geavanceerde kassasystemen voor de detailhandel beschikbaar met meerdere functionaliteiten.

B2B infos

...Verder lezen

Online kassasysteem

Een online kassasysteem is in het bijzonder geschikt voor bedrijven in het MKB. Het systeem kan gebruikt worden zonder daarvoor een grote investering te doen en toch kan er geprofiteerd worden van alle functionaliteiten. De basis van een online kassasysteem is erin gelegen, dat het afrekensysteem via de computer bekeken en gebruikt kan worden. Het kan daarbij een uitkomst zijn dat bij het gebruik van een online kassasysteem elke pc of laptop dienst kan doen. Bonnen en facturen kunnen daarbij uitgeprint worden via een aangesloten printer.

B2B infos

...Verder lezen