Kassa’s vergelijken

Als u voor u onderneming op zoek bent naar een geschikt kassasysteem, dan ligt het kassa´s vergelijken voor de hand. Het kunnen maken van een vergelijking tussen de verschillende soorten kassasystemen biedt namelijk een duidelijk inzicht in de eigenschappen, functionaliteiten en prijzen. Kassa´s vergelijken neemt niet zoveel tijd in beslag als dat u wellicht denkt. U hoeft niet eerst op zoek te gaan naar leveranciers om daar het aanbod te bekijken en deze naast het aanbod van kassa systemen van andere leveranciers te leggen. Dat zou namelijk wel veel tijd in beslag nemen.

B2B infos

...Verder lezen

Kassa en automatisering

De meeste ondernemingen beschikken tegenwoordig over moderne kassasystemen of gaan over op het vervangen van verouderde kassa systemen. Een modern uitgevoerde kassa kent veel meer functionaliteiten dan alleen het opmaken van de rekening en het uitprinten van een kassabon. De kassa en automatisering zijn vandaag de dag onlosmakelijk met elkaar verbonden en er is dan ook eerder sprake van een centraal informatiesysteem, dan alleen maar meer van een afrekensysteem.

B2B infos

...Verder lezen

Hoe werkt een kassa systeem?

Een kassa systeem is voor bedrijven in de horeca, detailhandel en vele andere branches, onmisbaar geworden. Een kassa heeft namelijk een belangrijke functie en dat is de registratie van de producten of goederen, die er verkocht worden. Het systeem dient niet alleen voor uw bedrijf als handig middel, maar de registratie van gegevens vormt ook onderdeel van de basisadministratie, dat gebruikt wordt voor de aangifte bij de Belastingdienst. Voor dat u een kassasysteem gaat kopen voor uw bedrijf is het nuttig om te weten hoe een kassa systeem functioneert en welke mogelijkheden er zijn op dat gebied.

B2B infos

...Verder lezen

Veelgestelde vragen kassa systeem

Bij het kopen van een kassa systeem komen er vaak veel vragen bij kijken. Vragen over het meest geschikte systeem of over de mogelijkheid om een kassa te huren of te leasen in plaats van te kopen. Om daar helderheid in te verschaffen zijn er hier een aantal veelvoorkomende vragen beschreven met uiteraard een passend antwoord.

B2B infos

...Verder lezen