Leveranciers kassasystemen

Er zijn meerdere leveranciers beschikbaar op het gebied van kassasystemen, zodat u als ondernemer alle gelegenheid hebt om een keuze te maken voor een passend afrekensysteem voor uw bedrijf. Dat is belangrijk, want voor de verschillende branches zijn er ook uiteenlopende systemen beschikbaar. De leveranciers kassasystemen kunnen zich specifiek richten op een bepaalde branche, zoals de horecasector en de detailhandel, maar kunnen ook verschillende branches bedienen.

Bekende leveranciers kassasystemen

In de markt van horeca kassasystemen en kassasystemen detailhandel zijn een groot aantal leveranciers werkzaam, die elk weer andere kassa’s kunnen leveren afgestemd op uw onderneming. Er zijn in deze sector uiteraard bekende en minder bekende leveranciers te vinden. Het is belangrijk om bij de keuze voor een kassa systeem te kunnen rekenen op een deskundige en betrouwbare leverancier. Iemand, die met u mee kan denken, maar ook iemand, die verstand van zaken heeft en u van advies kan dienen. Bovendien is ook de service een belangrijke factor bij het kopen van een kassa. Een aantal van de bekende en betrouwbare distributeurs van kassa’s zijn onder meer:

• Casio
• Samsung
• Sharp
• Star Touch
• Vectron

Tweedehands kassa

Als u rekening wilt houden met de investering in kassasystemen voor u bedrijf, kunt u overwegen om een tweedehands kassa aan te schaffen. Ook op het gebied van tweedehands kassa systemen zijn er vele keuzemogelijkheden beschikbaar, zodat u wat dat betreft altijd een passend afrekensysteem kunt aanschaffen. Het voordeel van een tweedehands kassasysteem is dat de prijs uiteraard lager ligt in vergelijking met de aanschaf van een compleet nieuw systeem. Voor de leveranciers van tweedehands kassa systemen geldt dat er ook bekende merken, zoals Casio en Sharp worden aangeboden.

Offerte kassa aanvragen

U kunt natuurlijk één specifieke leverancier benaderen met het verzoek een offerte uit te brengen voor kassasystemen, maar dat brengt wel een beperking met zich mee. U hebt dan immers niet de gelegenheid om gelijksoortige systemen van andere leveranciers aan een vergelijking te onderwerpen. Het is daarom verstandig om bij meerdere leveranciers een offerte kassasystemen aan te vragen.

Maak meteen gebruik van de gelegenheid en vraag hier een offerte kassasystemen aan bij verschillende leveranciers.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.