Kassasysteem kiezen voor mijn bedrijf

Bij het maken van een keuze voor een kassasysteem voor uw bedrijf is het van belang dat de kassa accuraat functioneert en bovendien gebruiksvriendelijk is. Een groot horecabedrijf zal andere eisen stellen aan de kassa in vergelijking met het buurtcafé om de hoek of de buurtwinkel. Er is wat dat betreft een groot aanbod van kassasystemen beschikbaar, waar u een keuze uit kunt maken. U kunt dan ook het perfecte kassasysteem kopen, dat aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Kassasystemen

In de verschillende branches, zoals in de horeca en detailhandel is het kassasysteem onmisbaar geworden. Voor alle kassa’s geldt echter dat het afrekensysteem meerdere doelen dient. Aan de ene kant is het kassa systeem het apparaat, waarop de verkoop van goederen of producten geregistreerd wordt. Aan de andere kant leveren kassasystemen informatie op over de verkoop, die in een rapportage kan worden weergegeven. Er kunnen grofweg twee soorten kassa systemen onderscheiden worden, namelijk de mechanische kassa’s en de elektronische kassa systemen. De simpele mechanische kassa’s worden tegenwoordig vrijwel niet meer gebruikt.

Keuze voor een kassa systeem

Bij de keuze voor een kassasysteem is het belangrijk dat u op basis van de eisen, die aan de kassa worden gesteld een keuze gaat maken. Kiest u bijvoorbeeld voor een enkele kassa met een kasregister of gaat de voorkeur uit naar een volledig kassasysteem, waarbij ook de verkoopbeheer een rol speelt. Dan zijn er ook nog mogelijkheden om een mobiele betaalautomaat te koppelen aan een kassa, dat bijvoorbeeld voor horecagelegenheden met een terras geschikt is.

• Volledig kassasysteem
• Een enkele kassa met kasregister
• Een volledig kassa systeem met verkoopbeheer
• Touchscreen kassa
• Mobiele betaalautomaat
• Accessoires, zoals een kassalade, scanner of printer

Kassa touchscreen of toetsen

Bij het maken van een keuze voor een kassasysteem voor uw onderneming zijn er mogelijkheden om voor een kassa te kiezen met toetsen of voor een afrekensysteem met een touchscreen. Voor beide typen kassa’s is er een divers aanbod beschikbaar met uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van registratie. Vraag in ieder geval meerdere offertes aan bij leveranciers van kassa systemen gericht op uw branche, zodat u een vergelijking kunt maken.

U kunt hier zonder een enkele verplichting een offerte kassasysteem aanvragen bij meerdere leveranciers.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.