Kassasysteem detailhandel

Een kassasysteem detailhandel is in uiteenlopende systemen verkrijgbaar, waarbij de keuze voor een kassa afhankelijk zal zijn van de winkel en het assortiment. Er zijn bijvoorbeeld eenvoudige kassa’s verkrijgbaar, waar voor elke omzetgroep een afzonderlijke toets beschikbaar is. Hierbij verschijnt de totale omzet dan van een betreffende groep op de kassa. Er zijn echter ook meer geavanceerde kassasystemen voor de detailhandel beschikbaar met meerdere functionaliteiten.

Functionaliteiten kassasysteem winkel

Winkels, die over een beperkt assortiment beschikken kunnen prima uit de voeten met een kassasysteem detailhandel, waarbij de artikelen kunnen worden aangeslagen op een eigen knop. Hierbij zal de naam en de prijs van het artikel in de display verschijnen en uitgeprint worden op de bon voor de klant. Bij winkels in de detailhandel met een uitgebreid assortiment is het werken met een barcodescanner de ideale oplossing voor een snelle afhandeling van het verkoopproces.

Scan kassasysteem detailhandel

Een scan kassasysteem detailhandel biedt enorm veel voordelen. Het systeem van een kassa met barcodescanner werkt door middel van een programma op een laptop of pc. Voor het in gebruik nemen van een dergelijke kassa kan met de handscanner een voor de kassa onbekend artikel gescand worden, waarna er om invoering van de prijs en omzetgroep gevraagd wordt. Alle andere keren dat het artikel vervolgens met de handscanner wordt gescand zal het product herkend worden door het kassasysteem detailhandel en kan er afgerekend worden. De volgende voordelen zijn van toepassing op het kassasysteem winkel met handscanner:

• Snel verkoopklaar maken van artikelen
• Geen fouten in aanslagen
• Inzicht in de verkoopaantallen van producten
• Specificatie van artikelen op kassabon
• Tot zeventig procent snellere afhandeling

Er zijn meerdere leveranciers, die gericht zijn op de detailhandel. Vraagt u hier vrijblijvend een offerte kassasysteem detailhandel aan.

Kassa met weegschaal

Ambulante handelaren en detailhandelaren, die de prijzen van artikelen per gewicht vaststellen, kunnen een kassa met weegschaal aanschaffen. Er zijn kassasystemen detailhandel met weegschaal beschikbaar, waarbij het wegen en afrekenen geïntegreerd is in één apparaat. Ook een kassa en weegschaal met een geldlade behoort tot de mogelijkheden. Er zijn onder meer compacte, voordelige en robuuste kassa´s met weegschaal beschikbaar, die elk over unieke eigenschappen beschikken.

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.