Kassa’s vergelijken

Als u voor u onderneming op zoek bent naar een geschikt kassasysteem, dan ligt het kassa´s vergelijken voor de hand. Het kunnen maken van een vergelijking tussen de verschillende soorten kassasystemen biedt namelijk een duidelijk inzicht in de eigenschappen, functionaliteiten en prijzen. Kassa´s vergelijken neemt niet zoveel tijd in beslag als dat u wellicht denkt. U hoeft niet eerst op zoek te gaan naar leveranciers om daar het aanbod te bekijken en deze naast het aanbod van kassa systemen van andere leveranciers te leggen. Dat zou namelijk wel veel tijd in beslag nemen.

Offerte kassa´s aanvragen

De meest efficiënte manier van kassa´s vergelijken is, door het uitvoeren van een enkele handeling, bij meerdere erkende en betrouwbare leveranciers van horeca kassasystemen of kassasystemen detailhandel een offerte aan te vragen. Op basis van de ingegeven voorkeuren voor bijvoorbeeld een enkele kassa, een touchscreen kassa of een volledig kassasysteem met de functie van verkoopbeheer kan een offerte worden aangevraagd bij diverse leveranciers. Ook kunt u daarbij aangeven in welke branche uw onderneming actief is. Voor de verschillende branches zijn er namelijk maatwerk kassasystemen mogelijk. Nu is het niet overal mogelijk om op basis van ingevoerde voorkeuren bij meerdere leveranciers tegelijk offertes aan te vragen om de kassa´s te vergelijken.

Hier hebt u in ieder geval de mogelijkheid om voor het vergelijken van kassa´s meerdere offertes bij verschillende leveranciers aan te vragen.

Offerte kassa´s vergelijken

Zodra u van meerdere leveranciers binnen 48 uur na de aanvraag de offertes gepresenteerd krijgt, kunt u de kassa´s vergelijken. De vergelijking kan plaatsvinden op basis van het merk en de eigenschappen, maar dat geldt ook voor het vergelijken van de kassasystemen prijzen. Deze kunnen per leverancier en merk kassa natuurlijk uiteenliggen, zelfs als het om kassasystemen gaat van hetzelfde type met gelijksoortige functionaliteiten. Als u als ondernemer hoge eisen stelt aan de kwaliteit van service, dan is het zeker aan te raden om op dat punt de service van de leveranciers van kassa systemen met elkaar te vergelijken. Doe in elk geval uw voordeel met de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen, zodat u de leveranciers en kassa´s kunt vergelijken op basis van onderstaande aspecten.

• Service
• Prijs
• Functionaliteiten
• Merk
• leverancier

No tags for this post.

B2B infos

Comments are closed.